Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

  • Stoc epuizat

MASSAGE TEAM ULEI CU SALCAM SI CARDAMON 1000ML

Proprietăților antiinflamatoare și emoliente și o acțiune cicatrizantă.

85,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

 

Descriere

MASSAGE TEAM Uleiul de salcâm este folosit pentru afecțiunile pielii.Are proprietăților antiinflamatoare și emoliente și o acțiune cicatrizantă .Salcamul se intrebuinteaza ca Extractul de salcâm prezintă proprietăți pronunțate astringente, hrănitoare, antiinflamatorii și hidratante. Guma acestei plante este folosită ca agent calmant pentru zonele inflamate.Datorită substanțelor nutritive și vitaminelor din compozitia cardamonului, curata pielea, stimulează producerea de colagen, reduce inflamația pielii.De asemea, cardamonul ajuta la reînnoirea naturală a celulelor pielii. Cald, stimulant, afrodisiac, uleiul esential de salcam si cardamon trezeste pasiunea si dorinta de viata, echilibreaza si stimuleaza energiile vitale.

ULEIUL NU ESTE PREVAZUT CU POMPA.

NU CONTINE PARAFINA, COMPONENTE ARTIFICIALE, SUBSTANTE DE ORIGINE ANIMALA SI PARABENI.ACEST PRODUS NU ESTE TESTAT PE ANIMALE.

UTILIZARE: NUMAI PENTRU UZ EXTERN, PE PIELEA CURATA, FARA RANI DESCHISE. NU SE APLICA IN JURUL OCHILOR SAU A GURII.A SE EFECTUA TESTAREA PE O SUPRAFATA MAI MICA A PIELII. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR.NU SE RECOMANDA FEMEILOR INSARCINATE SAU CARE ALAPTEAZA. A NU SE CONSUMA ORAL!

Detalii ale produsului
Massage Team
16 alte produse in aceeasi categorie:
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Urmariti-ne pe Facebook