Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

  • Stoc epuizat

MASSAGE TEAM ULEI CU SMOCHINE SI MIERE 1000ML

Avantaje foarte eficiente pentru a stimula și regenera pielea.

85,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

 

Descriere

Uleiul de smochine este bogat în substanțe nutritive care au avantaje foarte eficiente pentru a stimula și regenera pielea. Acesta este un ulei care a fost, de fapt, folosit pentru cosmetice de foarte mult timp în țările din Orientul Mijlociu, precum și în Europa. În zilele noastre, este celebru în tot restul lumii datorită beneficiilor sale extraordinare pentru piele.Ca fruct, smochinele oferă mai multe avantaje organismului, cu antioxidanții lor eficienți care contracarează radicalii liberi. În același timp, conținutul lor de fenol protejează împotriva deteriorării celulelor și reduce riscul de afecțiuni cardiace.

ULEIUL NU ESTE PREVAZUT CU POMPA.

NU CONTINE PARAFINA, COMPONENTE ARTIFICIALE, SUBSTANTE DE ORIGINE ANIMALA SI PARABENI.ACEST PRODUS NU ESTE TESTAT PE ANIMALE.

UTILIZARE: NUMAI PENTRU UZ EXTERN, PE PIELEA CURATA, FARA RANI DESCHISE. NU SE APLICA IN JURUL OCHILOR SAU A GURII.A SE EFECTUA TESTAREA PE O SUPRAFATA MAI MICA A PIELII. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR.NU SE RECOMANDA FEMEILOR INSARCINATE SAU CARE ALAPTEAZA. A NU SE CONSUMA ORAL!

Detalii ale produsului
Massage Team
16 alte produse in aceeasi categorie:
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Urmariti-ne pe Facebook